Ev dekorasyonunda eskiye dönüş zamanı!

Vintage nedir?

Son yılların en fazla tercih edilen dekorasyon tarzları arasında yer alan vintage dekorasyon, eski dönemlere ait olan dekorasyon parçalarının günümüz ile harmanlanarak kullanılması sonucu elde edilen tarzdır.

Tüm eşyalarınızı değiştirmeden de evde vintage havalar estirebilirsiniz.

Vintage dekorasyonunda toprak tonları, pastel renkler gibi renkler kullanılmaktadır.

Vintage dekorasyon, gösterişli hiçbir unsuru barındırmaz bu nedenle sade tarzı sevenler evlerinde rahatlıkla kullanabilirler. Eğer evinize bu moda ile hareket katmak isterseniz, eşyalarınızda çiçekli detaylara yer verebilirsiniz.

Mobilyalarda eskitme kullanarak daha nostaljik bir ambiyans yaratabilirsiniz. Parlak ve canlı renklerin bulunmadığı vintage dekorasyonlarda, oturma grupları sade ve küçük yapıları ile dikkat çekmektedir.

Geçmişten kalan eski bir fotoğraf makinası ile yılların eskitemediği ama tarih kokan kitaplar gibi küçük eşyalar ile de evinizin dekorasyonunda vintage köşeler oluşturabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Seha Yapı bir İttifak Holding kuruluşudur.