Örgü dekorasyonda yeniden evlerdeki yerini aldı!

Hepimizin evinde küçükken örgü çiçeklikler vardı. O zamanlar bu örgüler evin birçok yerinde olmasıyla birlikte gözümüze pek de hoş gelmezdi hatta bunu eksi moda ve annelerimizin vazgeçilmezi olarak görürdük.
Ama şimdilerde herkesin evinde örgüler var ve bir o kadar güzel detaylar ile eve şirinlik katıyorlar.

Örgü örmek ev hanımlarının vazgeçilmez hobilerinden biridir. Evin her yerinde gördüğümüz örgüler bazen abartılı olsa da bazı zamanlar oldukça şirin ve içimizi ısıtan haller alabiliyor.

Evdeki tüm eşyalara örgü kılıflar yapmak mümkün… Saksılar, vazolar, bardaklar, şişeler hatta ampullerde bile örgü ev dekorasyonun trendleri arasında yer alıyor.

Renkli örgülerden sevimli bir görüntü sağlasa da daha sade ve pastel tonları tercih edenler kazak görüntüsü sağlayabiliyor. Aslında bu tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış. Bu saydıklarımız bizim aklımıza gelenler, yaratıcı ev hanımlarının neler yapabileceğini bilemiyoruz…

Örgüden Amerikan Servis yapmak sizce nasıl bir fikir, bizce denemeye değer…

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Seha Yapı bir İttifak Holding kuruluşudur.