Kabarık Faturalardan Kurtulun

Herkes bir ev sahibi olmak ister. Ev sahibi olduktan sonra her ay gelen faturalar ile elde kâğıt, kalemle hesap yapılır. Kiminin doğal gaz faturası, kiminin elektrik faturası, kiminin ise telefon faturası çok yüksek gelir.
Telefon faturası yüksek geldiğinde ‘bir daha evden konuşmayalım’ diyenler çoktur. Herkesin en az bir cep telefonu var. Ev telefonu kullanımını aza indirerek, cep telefonundaki dakikalarınızı kullanabilirsiniz. Ev telefonunuz için de düzenlenen bazı tarifeler vardır. Bunlardan birini seçerek her ay yüksek gelen faturalanızı sabit bir fiyatta tutabilirsiniz.

Evlerinizde bulaşık yıkanıyor, çamaşır yıkanıyor, duş alıyorsunuz ve bu anlarda ne kadar su harcadığınızın belki de hiç birini fark edemiyorsunuz. Ama ay sonu gelen fatura kabarık olduğunda ne kadar su harcadığınızı anlıyorsunuz. Suda tasarruf etmek hem keseniz için hem de dünyamız için önemli olacaktır. Aldığınız duşun zamanını biraz daha az tutarak, açık musluk bırakmayarak, suda tasarruf etmiş olursunuz. Peki makinelerde nasıl tasarruf edeceksiniz? Eğer bulaşıklarınız veya çamaşırlarınız biriktiyse akşam saat 22.00’dan sonra kullandığınız suyun faturaya yansıyan fiyatı daha düşük olacaktır.
Elektrik faturası günümüzde en çok şikâyet edilen faturalar arasındadır. Evde tüm makinalar, şarj aletleri vs. her şey elektrik ile çalışıyor. Evinizde ışık olarak LED kullanmak elektrik faturanızda değişiklikler yapabilir. Bunun dışında başka bir yöntem olarak geceleri televizyon izlerken veya bilgisayar başında internette gezinirken, oyun oynarken ışığınızı kapatmak tasarruf etmenizi sağlar.
Ama bir de Panorama Evleri’nde yaşıyor iseniz enerji giderlerinden tasarruf ediyor olacaksınız. Çünkü Seha Yapı Panorama Evleri kendi enerjisini kendi üretiyor, doğal gaz ile çalışan mikro-kojenerasyon sistemi sayesinde ısınırken elektriğinizi de karşılayacaksınız. Bu sayede doğal gaz ve elektrik faturalarınızda toplamda yüzde 20 tasarruf edeceksiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Seha Yapı bir İttifak Holding kuruluşudur.