Evlerde Kış Mevsimi

Sanmayın ki kışın sadece dolaplarınız değişiyor. Evlerin de kışa ayak uydurması için dekorasyonunda değişiklikler yapılıyor. Günlerin kısalıp, gecelerin uzadığı kış mevsiminde herkes erkenden evlerine çekilir oldu. Bu yüzden evinizde kış için bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Tabii ki de evlerinizde kış mevsimi için çok büyük değişiklikler yapmanız gerekmiyor. Küçük dokunuşlar ve bir kaç dekorasyon ürünü ile evlerinizi kış mevsimine adapte edebilirsiniz.

Öncelikle kışın en güzel rengi beyazdır. Kar yağdığında bembeyaz görünen bir şehir, normal görüntüsüne nazaran daha başka bir güzeldir. Evlerinize de beyaz rengini getirebilirsiniz. Koltuk örtüleri, masa örtüleri, kırlentler beyaz renkte olduğunda hem kar güzelliği hem de erken kararan havaya inat aydınlık bir ev meydana getirebilirsiniz.

Kışın evinizi renklendirecek en güzel nesneler ise mumlar. Renk renk, kokulu, kokusuz birçok mum arasından evinize uyacak mumlardan seçebilirsiniz. Bunları evinizde istediğiniz yerlere koyarak evinize güzel bir görünüm katmış olursunuz.

Küçük nesnelerden bir başkası da fenerler. Özellikle eskitme yapılmış, beyaz renk fenerler salonunuzda bir köşede yer bulmalı kendine. İsterseniz içine bir mum koyarak da sergileyebilirsiniz.

Eğer, evinizde kar havasını yaşatmak isterseniz, bir vazo, beyaz kum ve bir kaç kuru dal yeterli. Beyaz kumla doldurduğunuz vazonuzun içine koyacağınız kuru dallar pencerenizin önünde dışardaki görüntüyle bütünleşmiş olacaktır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Seha Yapı bir İttifak Holding kuruluşudur.